Mine personlige yndlingsfund fra 2015

loppefund, loppeguld, genbrugsguld, finurlige fund, mine bedste fund
4 af mine personlige yndlingsfund sidste år.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en begejstret loppejæger.

Jeg kan være begejstret i dagevis, når jeg gør et godt fund på loppemarkeder eller i genbrugsbutikker. Det handler ikke så meget om prisen på varen, som det handler om at finde netop den ting, der bare lige har den rigtige stemning, den rigtige form eller den helt rigtige farve.

Herover har jeg lavet en lille collage med mine yndlingsfund fra 2015 (2016 er jo slet ikke ovre endnu).

Fund nr. 1:
Svingarmslampen fandt jeg hos @soendergaardretro på Instagram. Vi manglede lys over vores sofa og der var ikke rigtigt plads til en standerlampe. Derfor var svingarmslampen her både den smarteste løsning – og den pæneste. Vi pimpede den op med en stor fin pære og voilá. Jeg er i hvert fald ret glad for resultatet.

Fund nr. 2:
Børneservicet stod og ventede på mig en dag i min lokale genbrugsbutik. Og ja, nu skriver jeg børneservicet. Men sandheden er jo, at det er mig, der bruger det.
Koppen kan rumme masser af kaffe. Og skålen er ikke bare sød. Den er perfekt til yoghurt eller en portion koldskål, der hører til mine favoritter.
Jeg har ladet mig fortælle, at der oprindeligt har været en matchende tallerken også, men den må være gået tabt. Det går dog også helt fint kun med de to dele.

Fund nr. 3:
Dybe tallerkener fra Aluminia i den fineste, støvetgrønne farve. Jeg købte dem til 50% udsalg hos én af genbrugsbutikkerne i Risskov. Der er heldigvis to stk, for de er meget populære herhjemme. Selvom vi egentlig er glade for at dække op med ene forskellige tallerkener, kan man jo godt have favoritter.

Fund nr. 4:
Magasinholderen har det helt rigtige look. Den er lækkert udført i teak og messing. Og den er i super fin stand. Jeg spottede den i én af mine personlige favoritbutikker i Aarhus, nemlig Heidis MixBix i Mejlgade. Og min søde mand købte den til mig til min fødselsdag. Hurra for gaver!

Jeg har naturligvis en masse andre fund, som jeg også er super glad for. Men disse fire er gode bud på mine 2015-favoritter.

Har du også nogle særlige fund, der hører til blandt favoritterne?

Kh. Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *