blå kors randers genbrugsbutik

Genbrugsbutikker – mine tre favoritter

Jeg hører ikke til dem, der forsøger at holde de bedste genbrugsbutikker for mig selv. Tværtimod synes jeg, at det er sjovere at dele dem med andre.

Derfor kommer der her en lille oversigt over mine tre personlige favoritter, når det kommer til helt almindelige genbrugsbutikker. Det var lidt svært at vælge, for det er jo meget svingende fra besøg til besøg, om der er noget at hente. Men generelt, så er nedenstående tre gode bud på et sted, hvor du kan gøre et godt fund.

Og så kan det jo være, at der skulle sidde en læser eller to, som også har lyst til at dele sine favoritter. Kender du en god genbrugsbutik, hvor du ofte finder fine ting, så del den gerne i en kommentar herunder. Så kan vi have glæde af hinandens erfaringer. Godt for miljøet og godt for pengepungen.

Masser af møbler hos Blå Kors i Randers NV

Hos Blå Kors i Randers NV er der en kæmpemæssig butik, hvor du især kan finde masser af møbler. Spiseborde, stole, sofaer og småmøbler foruden billeder, spejle og alt hvad du ellers kan drømme om, hvis du skal indrette et hjem.

Der er naturligvis også porcelæn, bøger og andre småting. Men det er især i deres møbelafdeling, man kan være heldig og gøre et fund.

Blandt mine egne favoritter købt hos Blå Kors i Randers er mit lille sofabord i træ med messingfødder og hjul, og min temmelig hærgede spisebordsstol, som jeg tog med hjem og satte i stand. Somme tider har man jo lov at være heldig.

Du kan læse mere om Blå Kors i Randers NV her.

Alt til den kreative hos Kirkens Korshær i Them

Kirkens Korshær i Them er på mange måder en af de hyggeligste genbrugsbutikker, jeg kender. Her er der også indrettet en lille cafe, hvor du kan få en kop kaffe og en hyggesnak, mens du shopper.

Der er masser af fint tøj, masser af sko, tasker og udstyr til børn. Der er utallige hyldemeter med køkkenudstyr, lamper og dimser. Og så har de en hel afdeling med sager til den kreative. Fra gamle korsstingsbroderier og mundservietter til stofrester, lynlåse, knapper og strikkeudstyr.

Er du glad for kreative sysler, kan du helt sikkert spare mange penge på dine materialer ved at købe dem i Them. Jeg har blandt andet købt en del gamle duge og stofrester, som jeg har syet om til babytøj. Både til gaver og ting til mine egne børn.

Adressen og mere info finder du her.

God stil hos Røde Kors i Egå

Hos Røde Kors i Egå finder du en meget stor og meget velindrettet genbrugsbutik. Der er stativ efter stativ med tøj. Og så er det endda farvesorteret, hvilket bare gør det ekstra indbydende.

I denne Røde Kors-butik har jeg fundet alt fra funky 80’er pailletstriktrøjer til feminine sommerkjoler fra 60’erne. Der har jeg købt min yndlings skuldertaske og masser af tøj til mine børn.

Desuden har de også en del møbler, service, legetøj, billeder og andre småting. Jeg har også flere gange været heldig og købt fine duge til jul og andre højtider.

Butikken lige på Egå Havvej i de lokaler, hvor der engang lå en legetøjsbutik. Du kan finde mere info om Røde Kors på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *