Sommerens fineste fund

Ja, her er lange perioder med fuldkommen tavshed. I know. Men jeg har besluttet, at det ikke skal stoppe helt. Jeg skriver et indlæg, når jeg kan finde tiden til det mellem arbejde og alle mine andre foretagender.

Og jeg har jo også besøgt både genbrugsbutikker og loppemarkeder hen over sommerhalvåret. Og gjort en række fine fund, som jeg slet ikke har fået vist frem her.

To fund til køkkenet

I sommer faldt jeg over Savillas’ oprydnings-/garagesalg. Der var masser af fine sager og finurligheder, så jeg måtte lægge bånd på mig selv for ikke at købe det hele.

Men jeg forelskede mig i et fint keramikfad, en flaskeholderdims og en lille tyr i træ, som bare måtte med hjem. Sidstnævnte vender jeg lige tilbage til. Den bor ikke i køkkenet.

genbrug loppefund sommer

Først var der fadet. Jeg er vild med glasuren og farverne og mønstret. Og det har den perfekte størrelse til frugt på køkkenbordet. Eller som en meget stor slikskål til jul måske.

Og så faldt jeg over denne her dims, som man kan bære flasker i. Nu er det jo ikke så tit, jeg har brug for at bære rundt på flasker. Men jeg tænkte, at den ville være oplagt til olier, eddiker, salt og peber på køkkenbordet ved siden af komfuret.

flaskeholder fund sommer

Når jeg nu selv skal sige det, så ser det ret fint ud.

Nyt på nipsfronten

Egentlig er jeg ikke så meget til nips. Jeg har rigeligt med bøger, planter og vaser i mit hjem. Så ren pynt forsøger jeg at undgå. Ikke desto mindre måtte jeg have denne lille træfigur med hjem.

træfigur tyr håndlavet loppefund sommerferie

Den var ret hærget at se på, da jeg fandt den. Sorte skjolder og en del hakker. Men en omgang med det fine sandpapir og en efterfølgende oliebehandling gjorde hele forskellen. Nu er den (næsten) så fin som ny.

Tips til udflugten

Hvis du ikke kender Savillas, så kan jeg fortælle, at det er en super hyggelig cafe, der ligger i Lundø by. Det er lige ved Skive Fjord.

Udover virkeligt lækkert hjemmebag og god mad, så er der også masser af lækre lopper og andre fine fund til salg. Kommer du forbi området, bør du kigge ind.

Du kan se mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *