Om finurligefund

Finurlige fund er en kanal til deling af begejstring, gode ideer og de bedste fund – både genbrug og nye sager. Sådan kort fortalt.

finurlige fund, genbrugsguld, loppefund, boligblog

 

Og hvem står bag?

Jeg hedder Trine, er vild med boligindretning og entusiastisk loppejæger.

Jeg elsker, at ting kan genbruges – enten som de er eller gennem mindre ændringer. Både fordi det er godt for miljøet, men også fordi der inden i mig bor en nøjsom 80-årig, som ikke er meget for at smide gode ting væk.

Jeg kan altid begejstres over gode fund. Og jeg søger dem både i familien, på loppemarkeder, i genbrugsbutikker, i boligbutikker, på nettet og hos mine venner. Intet affald er sikkert. For måske kunne det lige bruges til noget.

For at undgå, at vores hjem bliver fuldstændigt overproppet med ting, møbler og diverse dimser, har jeg for længst indgået en én-ting-ind-én-ting-ud-aftale med min mand. Også for min egen skyld.
Så derfor sælger jeg altid overflødige ting videre. F.eks. på Dba, Tradono og via min Instagram-profil. Der er som regel et godt kup at gøre, så kig endelig forbi.

Trine Wøldiche finurligefund.dk

Kort om mig

Jeg er født i 1982. Jeg er bosat lige nord for Aarhus sammen med min mand og vores 2 børn.
Jeg har en lille kreativ flamme gemt i mig, der somme tider blusser op og får mig til at lave en hel masse af én ting. Som regel hvis jeg lige er faldet over noget materiale på genbrug, der kan bruges til noget helt nyt.

Jeg blogger, når jeg lige har noget på hjerte. I gennemsnit ca. en gang om ugen. Nogle gange lidt mindre. Nogle gange lidt oftere. Til gengæld er jeg næsten altid på Instagram – det er nok lidt en afhængighed.

Jeg håber, du finder lidt inspiration på min blog.
Tak fordi du læser med!

Kh. Trine