Juledekoration i sildeskålen

Juledekoration_sildeskål_holmegaaard_finurligefundSå er december i gang. Med nisser, dekorationer, julehygge, bagværk og alt det andet.

Dvs. jeg er ikke sååå langt med ovenstående endnu. Men jeg fik da sammensat en lille juledekoration til kalenderlyset inden 1. december.

At vi alligevel allerede er håbløst bagefter ift. lysbrændingen er en helt anden sag. Men vi skal nok nå det hele inden den 24. Det plejer vi jo.Juledekoration - finurlige fund

Juledekoration af den hyggelige slags

Herhjemme kan vi godt lide at julen ikke bliver alt for pæn. At den ikke er alt for fin i matchende nuancer. Det kan se smukt ud, men det passer ikke rigtigt ind her.

Da mine børn var helt små yndede de at pynte juletræet med tøjdyr. Mange tøjdyr. Mange, meget grimme tøjdyr.
For det var jo et træ . Og der bor dyr i skoven i træerne. Ren børnelogik.

Nu forsøger vi at finde et kompromis hvor både børnene og jeg er glade.
Det gør vi f.eks. ved at bruge legetøjsdyr i vores juledekorationer.

juledekoration med plastikdyr finurligefund

I år skulle det (igen) gå lidt stærkt. For jeg var (igen) lidt i sidste øjeblik. Men jeg havde købt et fint kalenderlys og havde fået nogle små dekorationssvampe i den lokale genbrugsbutik.

Så jeg hapsede den gamle sildeskål fra Holmegård (som vi har arvet fra mine forældre og som vi endnu aldrig har brugt til sild), lånte en lille ræv i legetøjskassen, hentede en klumps mos (med en hel del græs inkluderet) i haven og pyntede det hele med svampene og et lille juletræ fra Søstrene Grene.

Voilá!

juledekoration_finurligefund

Lyset står ikke super godt fast, men det ser hyggeligt og fint ud. Og det hele står i våd oasis, så den er heller ikke super brændfarlig.

Men den er hyggelig. Og den virker. Så kan resten af december bare komme an.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *