Kreativ upcycling

Tiden flyver. Dagene går. Sommerferien her på bloggen blev noget længere end planlagt. Men sådan går det. Jeg har mange jern i ilden. Og fokus rykker lidt rundt hele tiden.

Men selvom jeg har haft travlt med andre ting, såsom arbejde, betyder det ikke, at jeg ikke også har loppeshoppet eller været lidt kreativ.

F.eks. har jeg haft en bølge af upcyclingskreativitet skyllende ind over mig. Både med symaskinen og malerbøtten (det med malingen vender jeg lige tilbage til).

Stofnet til indkøb

Jeg havde en stor bunke fine, gamle duge liggende. Fra både mine forældre og bedsteforældre.

Vi bruger dem ikke. De er for små til vores borde. Så jeg tænkte, at alt det fine stof måtte kunne bruges til noget andet.

Jeg er meget glad for stofnet til indkøb og som tasker. Både fordi de ikke fylder meget i sig selv. Og fordi det sparer mig for en masse plastikposer.

Så jeg syede løs og fik til sidst lavet en hel lille bunke af fine stofnet eller muleposer, om du vil.

De er perfekte til indkøb. De kan ligge i tasken. Fylder ikke meget. Og er langt bedre for miljøet end plastikposerne fra supermarkedet.

Og faktisk så bruger jeg stofposerne som tasker i sig selv. Jeg syr dem i flere størrelser. Og hvis stoffet er kraftigt, kan de faktisk snildt bære tunge bøger hjem fra biblioteket eller 4 liter mælk hjem fra Netto.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *