Sælg dit skrot – 10 steps før du tager på loppemarked

Først på året blev jeg kontaktet af en virksomhed, der (vist nok låner penge ud, men det er en anden sag) har lavet en fin liste med gode råd til dig, der vil på loppemarked for at få solgt ud fra gemmerne.

loppemarked sælg dit skrot finurlige fund

De har oplistet 10 ting, du skal have i tankerne inden du booker en bod på et loppemarked. F.eks. handler step 9 og 10 om, at du skal overveje, om det, du vil sælge, matcher det marked, du vil på.

Du finder guiden lige her.

Sælg de dyre ting et andet sted

Det er min erfaring, at det kan være svært at sælge tøj på et almindeligt loppemarked. Der er det bedre at tage på et marked, som decideret reklamerer med tøj, sko og accessories. Så ved du, at de potentielle købere rent faktisk er på udkig efter tøj.

Du kan selvfølgelig også med fordel sælge dit brugte tøj online på Tradono, Trendsales eller lignende.

Har du eksklusive, dyrere ting til salg. Så er det som regel lettere at sælge dem over nettet eller på de lux-markeder, som også findes rundt omkring. Dem kommer du i hvert fald nok ikke til at få solgt på et almindeligt loppemarked.

Sæt prisen lavt, hvis du vil sælge

Personligt er jeg mest til det gode, gammeldags marked, hvor der er ting i bunkevis og intet koster ret meget. Det er sjovest. Og selvom du som sælger får mindre pr. solgt genstand, så er oddsene for, at du sælger mere, hvis priserne er lave, ret gode.

Du kan orientere dig på Markedskalenderen ift. loppemarkeder i nærheden af dig. Mange af de store markeder kræver, at du er ude i god tid, hvis du skal nå at booke en stand.

Og vil du ikke sælge, men bare kigge og købe, så er Markedskalenderen også et godt sted at søge markeder.

Og husk desuden altid at holde øje med skilte i vejkanten, hvis du er på tur rundt i landet. Der er masser af pop-up markeder og garagesalg, hvor du (som køber) kan gøre dig en god handel.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *