Jeg har rygrad som en regnorm….

Eller måske som en meget blød sofapude… Så er det sagt.

Super fin retro sofapude i bedste 1980'er stil. Finurligefund.dk

Dvs. i nogle henseender kan jeg sagtens være sej og mådeholdende og principfast og alt muligt andet. Men lige når det kommer til fine fund til hjemmet, så er jeg bare så dårlig til at holde igen.

For jeg er på mange måder et virkeligt begejstret menneske. Et positivt menneske, hvis jeg selv skal sige det. Så når jeg finder en fin ting, så bliver jeg bare så glad. Jeg vil så gerne have den med hjem.

Det behøver ikke være i genbrug. Det kan også være nye, fine ting. Men eftersom jeg oftere kommer i genbrugsbutikker end almindelige strøgbutikker, så er det gerne genbrugsfund, der kommer med hjem.

Og netop derfor kører jeg jo en 1-ting-ind-1-ting-ud-regel.
Jeg er ret god til at overholde den. Når jeg finder et nyt krus (brugt eller ubrugt), sorterer jeg et af de krus fra jeg havde i forvejen. Nogle ryger direkte til genbrug. Andre ting sætter jeg til salg. Som f.eks. sofapuden herover.

Og her er det så, at min regnormsrygrad igen træder i karakter. For når jeg har valgt ting fra, som jeg vil sælge videre, så skal jeg jo fotografere dem til annoncen på dba, Instagram eller lignende.

Og så sker der noget mærkværdigt. For i det øjeblik jeg uploader en annonce, bliver tingen pludselig helt vildt smuk igen. Jeg får simpelthen SÅ meget lyst til at beholde lige netop dén ting.

Genbrugsguld, loppefund, retro, keramik, porcelæn
De finheder, som jeg egentlig har sat til salg i dag….

 

Jeg har efterhånden oplevet det så mange gange, at jeg ved, at oplevelsen vil gentage sig. Derfor sætter jeg også konsekvent de ting til salg, som jeg har truffet beslutningen om at sende videre. Men det er nu lidt skægt…. For det sker hver gang.

I den sidste uge har jeg ryddet godt ud i mine ting. Og i dag tog jeg billeder af alle de frasorterede sager for at lægge dem til salg. Og pludselig var pastellysestagerne (som vi aldrig har brugt) bare SÅ pæne. Den helt oplagte løsning til årets adventskrans.
genbrugsguld, loppefund, finurlige fund, adventskrans, genbrug, pastelfarver

Den gamle træhest var jo faktisk helt perfekt. Det lyserøde glasfad kunne da godt være frugtskål osv. osv.

Jeg har vist en lille afhængighed af finurlige fund og fine ting. Måske jeg en dag skulle gå i terapi og finde ud af, hvad det i virkeligheden handler om. Eller måske skal jeg bare nyde, at der er så mange fine sager omkring mig, at jeg ligefrem har nok til at give dem videre til andre.

Apropos give videre, så har jeg lavet en lille giveawayInstagram. Her har du mulighed for at vinde en valgfri præmie blandt alle de ting, jeg har til salg.
Det er jo også en måde at rydde op på 😉

Så hop over på Instagram og deltag.


God genbrugsjagt! Og husk at rydde lidt ud indimellem.

Kh. Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *