Somme tider vil begejstringen ingen ende tage….

loppefund_finurligefundOg så kommer jeg til at købe ALT det, som jeg finder er fint.

Der er altid lige plads til en enkelt ting mere i bilen. Og jeg har – når jeg selv skal sige det – en ganske særlig evne til at pakke bilen, så der kan være absurd mange ting.

Og somme tider sker det, at jeg lader mig rive fuldstændigt med i begejstringen over de fine ting, jeg finder i genbrugsbutikkerne eller på loppemarkeder.

Der er altid plads til lidt mere

Før i tiden kørte vi i en Kia Picanto (til dig, der ikke kender til biler, kan jeg fortælle, at der næppe findes et mindre bagagerum i en bil end i en Picanto). Og vi har to børn med al den oppakning, som det medfører.

Alligevel kom jeg til (ja, det var bare noget jeg kom til) at købe alverdens finheder på en enkelt loppetur i Skive. (Fif!: Der er super mange fine genbrugsbutikker i Skive, så hvis du er i nærheden, bør du kigge forbi).

Storkøb genbrugsguld loppefund finurligefund

Jeg købte alle de ting, du kan se på billedet herover. Og en lænestol. Og en trappestige. Og hvis det ikke er så tydeligt, så er det faktisk en fin dukkevogn i flet og en stor pose Flexi Trax, der står der forrest…

Vi var på weekendtur, så børnene havde også en masse med. Bl.a. dyner… Men det lykkedes mig at få det hele med hjem i bilen. Altså lige bortset fra trappestigen og lænestolen, som vi måtte få hjem på et senere tidspunkt.

Genbrugsguld_finurligefund

Og det VAR en god tur. Og en hel masse gode ting.
Det er jo sådan, at når man falder over et godt fund i en genbrugsbutik, så skal man slå til med det samme. Det er jo ikke en stangvare, som du lige kan gå hjem og overveje købet af.  Og lige på den her dag var der bare rigtigt mange fine ting.

Men hvor der er en vilje, er der også en vej. Og jeg VILLE have alle herlighederne med hjem i bilen. Og heldigvis er jeg gift med en meget tålmodig mand. Hvilket nok er et must, hvis man kører i en lille bil og er så glad for loppemarkeder, som jeg er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *