Pinterest – et inspirationsmekka

Jeg er vild med Pinterest. Så er det sagt. Og kender du ikke allerede til det, så er det på tide at stifte et nyt bekendtskab.

pinterest diy finurlige fund

Pinterest er et sandt inspirationsmekka. Uanset om du vil få ideer til rejsemål, madlavning, nye tatoveringer eller boligindretning. Jeg er personligt mest til sidstnævnte. Og til DIYs. Der er så mange fine, gratis hækleopskrifter, tøjmønstre og kreaskabeloner, som bare ligger og venter på at blive afprøvet.

Pinterest diy ideer finurligefund boligindretningFordelen ved Pinterest er, at du til enhver tid kan gemme et billede, du ser (hvorsomhelst) på Internettet, så du senere kan gå tilbage og se på det igen. Eller finde direkte tilbage til siden, hvor du så det første gang.

Du kan oprette dine egne opslagstavler med hvilket som helst tema og fylde dem op med inspiration. Det ER da fantastisk smart.Ulempen ved Pinterest er (i hvert fald for mig), at jeg finder så mange ting, som jeg gerne vil forsøge at lave. Så mange opskrifter, der skal afprøves. Så mange gode ideer til boligindretningen, at det er svært at finde tid nok i døgnet til dem alle sammen. Der må sorteres og udvælges. Det kan være svært.

Og en anden (ikke uvæsentlig) ulempe er, at resultatet af de mange DIYs, opskrifter etc. sjældent bliver helt så pænt/skarpt/lækkert som på billederne. Det er der flere rundt om i verden, som har moret sig over. Se f.eks. lige dette link.

Nå, men hvis du husker at sortere og prioritere og ikke være alt for overambitiøs, så er Pinterest en sand guldgruppe af inspiration.

Jeg kigger altid lige forbi Pinterest hvis jeg mangler en ny idé til opbevaring på børneværelset, inspiration til aftensmaden eller en opskrift til en hjemmelavet barselsgave. Det er der alt sammen.

Hvis du vil kigge forbi min personlige side på Pinterest, så finder du den lige her.

pinterest finurligefund trine wøldiche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *