Forår og friske blomster

I min verden hænger de to ting sammen. Altså forår og friske blomster. Det sætter jo i bogstaveligste forstand lidt mere kulør på hverdagen. Og det giver mere liv til indretningen.

Jeg er især vild med tulipaner. De er så sprøde, at jeg får lyst til at tage en bid af dem. Men jeg er også vild med alle de andre løgblomster som vintergækker, påskeliljer etc. Når de dukker op af jorden, så ved man bare, at det er forår!

Og indtil vejret bliver lunt nok til, at der vokser blomster frem udenfor, så køber jeg mig til blomster (og forår) så godt jeg kan. En kæmpe buket tulipaner er den dejligste måde at ignorere vintermørke og kulde i januar og februar. I hvert fald, hvis du spørger mig.

Min søde veninde kom på besøg i weekenden og havde en stor, fin buket tulipaner med til mig. I alle regnbuens farver. Det er da forår!

En gammel have fuld af blomster

Jeg er i den heldige situation, at vi har en have. Og endda en gammel have, hvor nogen andre for godt 50 år siden har lavet en plan og plantet blomster, buske og træer over det hele.

Så i dag nyder vi godt af, at det pibler frem med erantis, vintergækker, dorthealiljer, tulipaner, kejserliljer og påskeliljer, så snart foråret sætter ind.

Det er altså et hit at kunne gå ud i egen have og plukke lidt friske blomster til vaserne. Men dermed ikke sagt, at jeg ikke stadig køber blomster. Somme tider nænner jeg jo heller ikke at plukke dem. Og somme tider kan jeg bare ikke vente til blomsterne i haven vokser sig store nok.

Blomster fra min have. I den gamle vase fra børnenes oldeforældre. Det perfekte match!

Nyd foråret før det bliver til sommer

Jeg er vild med forår. Og påske. Det har jeg vist nævnt før. Og jeg nyder det i fulde drag. Blomsterne. De lunere dage. Lyset – både ude og inde. Og den megen ekstra energi, der følger med.

Så bare se at komme ud i lyset og snup nogle blomster med ind.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *