Loppefund i 2016: Mine 4 bedste fund

Jeg lavede sidste år et indlæg om mine bedste loppefund fra 2015. Det kan du se her.
Og jeg tænker, at jeg vist godt kan kaste mig ud i et tilsvarende om de 4 bedste fund fra 2016.

Små men gode loppefund

Det var sværere i år, synes jeg. Jeg har fundet mange fine ting i det forgangne år, men ikke mange sådan med virkelig WAUW-effekt. Altså den slags fund, som jeg bare VED, når jeg ser dem, at jeg bliver glad for i mange år fremover.

Men småting kan også vække begejstring. Om end i mindre skala. Så jeg har forsøgt at udvælge de 4 loppefund fra sidste år, som jeg sådan overordnet set er gladest for. To af dem er netop småting. Ikke dyre sager fundet til billige penge. Bare små fine ting, som jeg er glad for i hverdagen. Og så er der et enkelt fund, som faktisk er to forskellige fund, som jeg har upcyclet til nyt formål.

De 4 bedste loppefund fra 2016

Loppefund nr. 1.

En gammel sætterkasse. Jeg er egentlig ikke til sætterkasser. Eller det troede jeg ikke, at jeg var. Men så fandt jeg denne her gamle sag på Lop de Lux i Risskov i foråret. Og selvom den var blevet malet sort, så kan man stadig se fondene angivet på siden. Og den giver en fin kontrast i vores spisestue til alle de lyse møbler.

Loppefund nr. 2.

Mit turkise krus. Fundet på en genbrugsstation i nærheden af Horsens, som jeg tilfældigvis kørte forbi.

Det har været mit yndlingskrus, siden jeg fandt det. Jeg drikker dagligt kaffe af det. Det er skævt og har en medfødt bule på den ene side, hvilket bare gør det endnu bedre.

Loppefund nr. 3.

En smykkeskål i keramik med høns på kanten. Fundet på et kræmmermarked i Skive, som jeg stødte på i sensommeren.

Først kunne jeg ikke beslutte mig for, om den var grim eller skøn. Eller om jeg overhovedet skulle købe den. Men den kom med hjem. Og den har klart vundet på mig. Især den fine glasur. Den har sikkert været tænkt som et askebæger, men eftersom vi ikke ryger og heller ikke rigtigt har venner, der gør, er den nu til smykker.

Loppefund nr. 4.

Barskabet. Min man ønskede sig et. Og først kiggede jeg på barvogne, men en åben bar, støv og min manglende entusiasme ift. rengøring fik mig til at kigge efter noget med låger. Og jeg fandt det!

Det er egentlig ikke en enkelt fund som sådan. Men jeg fandt selve skabet i en hærget udgave i min lokale genbrugsbutik. Og så gik jeg på jagt efter matchende møbelben. Både i genbrugsbutikker og online. Men jeg fandt dem ikke. I hvert fald ikke til en fornuftig pris.

Til gengæld fandt jeg fire brugte sofaben i eg hos en privat person lige om hjørnet fra mit eget hjem. Hurra for lokale køb og salg-grupper på Facebook! Og de matcher teaktræet ret pænt, synes jeg. Perfekt som et lille barskab i stuen.

 

Det var mine 4 bedste loppefund fra 2016. Glæder mig til masser af gode fund i 2017 også. Nu begynder sæsonen for loppemarkeder jo snart for alvor.

Så, lad jagten begynde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *