Oprydning før sommeren

Oprydning. Én af mine yndlings beskæftigelser. Altså ikke at rydde op efter ungerne eller aftensmaden eller den slags oprydning.

Men oprydning i dybden, hvor jeg kan få sorteret ting fra og ryddet ud i samlingerne. Skab for skab. Rum for rum. Jeg er vild med det!

oprydning genbrugsguld loppefund
Min stand på loppemarkedet ved Ikea søndag.

Loppemarkedsoprydning

Før søndagens loppemarked ved Ikea ryddede jeg også lidt ekstra ud. Jeg syntes egentlig ikke, at jeg havde så meget med. I hvert fald ikke, da det stod herhjemme i kasser. Men da jeg kom hen til markedet og skulle stille det hele frem, så var der faktisk ret så meget.

Loppemarkedet ved Ikea søndag var vældigt hyggeligt. Og alle indtægterne fra standleje gik til Børnenes kontor (en selvejende humanitær organisation, der hjælper børn i Danmark og i udlandet). Så så langt var alt rosenrødt.

Lidt men godt

Desværre kom der ikke så mange mennesker forbi, som jeg havde håbet. Og det var ret koldt og blæsende at stå der i godt syv timer. Men det gode var, at alle de folk, jeg mødte, både var glade og imødekommende.

oprydning genbrug lopper finurlige fund

Jeg fik ikke solgt halvdelen af alt det, jeg havde taget med. Men jeg fik solgt en hel masse småting. Små porcelænsfigurer, skåle og masser af duge. Og lidt har jo også ret.

Nyt, brugt tøj

Og sidst på markedet nåede jeg også liiiige at kigge lidt hos nabostanden, som heldigvis havde masser af fint tøj med lige i min størrelse. Så nu har jeg en ny vinterjakke, en efterårsjakke og en fin skjorte ekstra i min garderobe.

Alt i alt var det en god oplevelse med en tur på loppemarked. Og jeg var så heldig at have godt selskab hele dagen. Både med familiebesøg og med søde nabokræmmere omkring mig.

Resten af sommeren tror jeg dog nok, at jeg vil besøge loppemarkeder som køber og ikke som sælger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *