Sommerferie på bloggen

Selvom vejret ikke helt har været på sommerens side indtil nu, så bliver det nok alligevel sommerferie.

sommerferie finurlige fund

Og bloggen her kommer nok også til at holde lidt sommerferie. Det er jo ren og skær hobbyblogging – og jeg tror, at jeg i stedet vil bruge sommeren på at hygge med børnene. Og naturligvis på at opstøve de gode loppemarkeder rundt omkring.

Følg med på Instagram

Meeen…. Selvom jeg holder ferie fra bloggen, så kommer jeg næppe til at feriere fra Instagram. Så hvis du skal se lidt genbrugsguld eller måske gøre et godt kup, kan du med fordel følge med på Instagram.

Du finder min Instagram-profil lige her.

Det kan også hænde, at der kommer opslag på Facebook hen over sommeren. Men det er mindre sikkert. Hvis du vil følge med, så finder du min Facebook-side her.

Rigtig god sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *