Fandt jeg det, jeg søgte?

I starten af 2017 lavede jeg et blogindlæg, der handlede om, hvilke fem loppefund, jeg gerne ville gøre i løbet af året. Du kan se indlægget lige her.

tallerkener genbrug retrohjem finurlige fundNu hvor vi har ramt januar 2018, så er det vist på tide at gøre status.

Jeg ønskede mig at finde en ny, lille bogreol, fine kjoler, mønstrede tallerkener, en stol og noget lækker keramik. Og er det så lykkedes?

Godt år for loppefund

Langt hen af vejen har jeg haft succes med mit foretagende. Jeg fandt en super fin lille reol. Faktisk er den oprindeligt fra Ikea. Men den passer perfekt ind, den stod hos en pige lige i nærheden og den var billig.

reol ikea genbrug loppefund
Fin lille reol til vores gang. Fundet på Tradono for en slik.

Jeg har ikke fundet så mange gode kjoler i år, som jeg kunne have ønsket. Men jeg har fundet én, der er super god og som jeg kommer til at være glad for længe.

genbrugskjole finurlige fund

Jeg kan godt lide blå. Og det hvide skørt gør den sommerlig og fin, selvom den faktisk er ret tildækket. Desuden hører der både bælte og matchende jakke til. Det er da ikke til at stå for.

vintage kjole finurlige fund

Jeg har også fået nye, fine tallerkener i min samling i år. Flere i blå toner, som passer mig godt. Og fælles for dem alle er, at de er dybe. Jeg ved faktisk ikke lige, hvorfor jeg er så glad for dybe tallerkener. Men efterhånden har jeg (alt for) mange af dem.

tallerkener genbrug retrohjem finurlige fund

Ift. en fed stol (eller flere) har jeg desværre heller ikke haft heldet med mig. Og det samme gælder keramikken. Der har ikke rigtigt været noget, som lige var præcis det, jeg gerne ville have. Men det er jo en af glæderne ved genbrugsjagt. Man ved aldrig, hvad man finder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *