Bookfolding – genbrug af gamle bøger

bookfolding

Jeg har allerede vist denne her på Instagram og Facebook for længe siden. Men jeg synes faktisk, at den er ret så fin, så den kan godt klare en gentagelse.

Det er – i al sin enkelhed – Ikeakataloget udsat for bookfolding. Ikke noget vildt eller avanceret. Det har jeg ingen anelse om, hvordan man laver. Og jeg ville sikkert heller ikke kunne mønstre den rette mængde tålmodighed til at folde et decideret motiv.

Men denne her diamantlignende form er nu også fin. Ikeakataloget er jo ikke så tykt som en bog, så det passer lige med, at den er helt flad på bagsiden. Derfor kan den ligge på bordet eller hænges op som vægdekoration. Jeg overvejer sidstnævnte, hvis jeg kan finde plads på min nye billedvæg i stuen. Når den engang skal realiseres.

Engle af papir

bookfolding papirengel diy

I efteråret kastede jeg min kærlighed på at folde engle af papir. Og materialerne hentede jeg i vores gamle (meget tykke) engelskordbog. Den bruger vi aldrig mere, så den var oplagt til formålet.

bookfolding papirengel diy

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *